imkanlar
27
Eyl 2024
2024-2025 YILI TEV ÜSTÜN BAŞARI SANAT BURSU DUYURUSU

Türk Eğitim Vakfı, sanat alanında geleceğin liderlerini desteklemek amacıyla Üstün Başarı Sanat Bursu vermektedir. Üstün Başarı Bursiyerlerine 2024-2025 öğretim yılında aylık 9.000 TL burs ödemesi yapılacaktır.

Üstün Başarı Sanat Bursuna, devlet ve vakıf üniversitelerinde Piyano, Arp, Gitar, Yaylı Çalgılar, Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar, Plastik Sanatlar veya Dijital Sanatlar alanlarından 2. sınıfa geçmiş öğrenciler aday olabilecektir.

Üstün Başarı Sanat Bursumuza başvuracak öğrencilerin genel not ortalamasının en az 3,00 (100 üzerinden not verilen üniversitelerde en az 75) olması gerekmektedir. Adaylar TEV Genel Müdürlüğü tarafından ön değerlendirmeye tabi tutulacak, e-posta ile istenecek dosya/kayıtları Vakfımıza gönderecektir. Değerlendirilme, konusunda uzman öğretim üyeleri ve sanatçılardan oluşan bağımsız jüri tarafından gerçekleştirilecektir.

Şartları sağlayan öğrencilerden bursa başvurmak isteyenlerin www.tev.org.tr internet adresimizden 21 Ekim-8 Kasım 2024 tarihleri arasında TEV Üstün Başarı Sanat Bursu formunu doldurmaları ve Vakfımız tarafından kendilerine SMS veya e-posta ile gönderilecek prosedürü takip etmeleri gerekmektedir. Başka bir kurumdan burs alıyor olmak TEV Üstün Başarı Burslarına başvuruda bir engel teşkil etmemektedir.

                                   
                                                      Detaylı bilgi için: www.tev.org.tr
                                                            İletişim: burs@tev.org.tr