Ağu 2023
Nöbetçi Yurt Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz,

31 Ağustos (öğleden sonra giriş) - 15 Eylül 2023 (öğleden önce çıkış) tarihleri arasında Nöbetçi Yurt olarak;

* Erkek öğrenciler için İMKB Erkek Öğrenci Sitesi (Vadi) B Blok,

* Kız öğrenciler için Zeynep Birkan Kız Öğrenci Yurdu hizmet verecektir.

Nöbetçi Öğrenci Yurdunda; sadece zorunlu stajı bulunan ve normal dönemde yurtta kalan öğrencilerinin başvuruları ilgili belgelerini yüklemeleri şartı ile değerlendirmeye alınacaktır.

İlgili yurda başvurular 21 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Portal hesaplarından yapılabilecektir.

Nöbetçi yurtlarımızda kalmak isteyen öğrencilerimizden, kaldıkları yurdun 2022–2023 döneminde geçerli olan aidat ücretleri üzerinden hesaplanan, kalınan günlerin (7 günden kısa süreli konaklamalarda 7 günlük ücret talep edilir) ücreti alınacaktır.

Nöbetçi yurtlarımızda yurt bursları (%100, %50 ve bağışçı bursları) geçerli değildir.