imkanlar
23
Eyl 2022
2022-2023 Öğretim Yılı Abdi İbrahim Vakfı Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Burs Duyurusu

Lisans Burs Programı

Moleküller Biyoloji ve Genetik bölümünden ikinci sınıfta lisans eğitimine başlayacak olan ve birinci sınıf not ortalaması 4 üzerinden yapılan değerlendirmede en az 3.0 , 100 üzerinden yapılan değerlendirmede ise en az 75 olup ikinci sınıfa geçiş hakki kazanan, başarılı , maddi desteğe ihtiyacı olan ve AİV burs yönetmeliğinde belirtilen koşulları sağlayan Öğrenciler burs programından faydalanabilecektir.

Lisans bursu aylık tutar 2500 TL 


Yüksek Lisans Burs Programı

Tezli yüksek lisans programlarında, eğitim ya da tez aşamasındaki ve not ortalaması 4 üzerinden yapılan değerlendirmede en az 3.0, 100 üzerinden yapılan değerlendirmede ise en az 75 olan, maddi desteğe ihtiyacı olan, AİV burs yönetmeliğinde belirlenen koşulları sağlayan Öğrenciler, burs programından faydalanabilecektir.

Yüksek lisans bursu aylık tutar 3500 TL


Doktora Burs Programı

Doktora eğitimi almakta olan, eğitim ya da tez aşamasında, not ortalaması 4 üzerinden yapılan değerlendirmede en az 3.0, 100 üzerinden yapılan değerlendirmede ise en az 75 olan maddi desteğe ihtiyacı olan, AİV burs yönetmeliğinde belirlenen koşulları sağlayan öğrenciler, burs programından faydalanabilecektir.

Doktora bursu aylık tutar 5000TL

e-başvurular 1-30 Eylül tarihleri arasında, online olarak https://www.abdiibrahim.com.tr/burs-basvuru-formu üzerinden alınacaktır.