Eki 2021
2020 Girişli Olup İngilizce Yeterlilik Sınavını Verilen Sürede Geçemeyen Öğrencilerimizin Dikkatine!

Sevgili Öğrencilerimiz,

2020 yılı ÖSYM YKS sonuçları doğrultusunda Üniversitemize dahil olan ve İTÜ Yurtlarına yerleşen öğrencilerimizden İngilizce Yeterlilik Sınavını verilen sürede geçemeyenlerin, İTÜ Öğrenci Yurtları Yönetmeliğinin ‘Yurtların İşleyişi’ bölümü 11.Madde (c) bendi uyarınca, yurt kayıt dondurma işlemi (2021-2022 Güz Dönemi için) tarafımızca gerçekleştirilmiştir.

Bu durumda olup; yurt kaydı dondurulan öğrencilerin, 2021-2022 Bahar Dönemi başlangıcında da İngilizce yeterlilik sınavını geçememiş olmaları halinde İTÜ Öğrenci Yurtları Yönetmeliğinin ‘Yurtların İşleyişi’ bölümü 11.Madde (d) bendi uyarınca, yurt hakları sona erdirilecek ve yurtlardan ilişik kesmeleri sağlanacaktır.