Eyl 2020
2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜM ÖĞRENCİLER İÇİN YURT BİLGİLENDİRME DUYURUSU

Sevgili Öğrencilerimiz;

2020-2021 Güz yarı yılında eğitim-öğretim faaliyetlerinizin “çevrimiçi” (online) yürütülmesine karar verilmesi nedeniyle kamu zararı oluşmaması için yurtlarımız hizmet veremeyecektir.

Nöbetçi yurt döneminin sona ermesi nedeniyle hâlihazırda konaklamakta olan yabancı uyruklu öğrenciler, ÖYP kapsamındaki öğrenciler ve mezun durumundaki staj öğrencileri için Ayşe Birkan Kız Öğrenci Yurdu (kız öğrenciler için) ile Arıoğlu Kız Öğrenci Yurdu (erkek öğrenciler için)’nun hizmet vermesi uygun görülmüş olup; adı geçen yurtlarda eşyaları bulunan öğrencilerin bilgi için yurt müdürüne ulaşması gerekmektedir.

Yüz yüze eğitime geçilmesi halinde yurtlarla ilgili her türlü gelişme yurtburs.itu.edu.tr adresinden duyurulacaktır.