imkanlar
02
Eyl 2019
YURT SONUÇLARI

Sevgili Öğrencilerimiz,

YKS ile üniversitemizi kazanıp kayıt yaptırmış öğrencilerimizin yurt sonuçları açıklanmıştır.

Yurt sonuçlarına www.yurtkayit.itu.edu.tr adresinden ya da İTÜ Portal sisteminden kullanıcı bilgilerinizi girerek ulaşabilirsiniz.

Asil olarak bir yurda yerleşmiş öğrencilerimiz,

- 6 Eylül 2019 17.00'ye kadar  Eylül (15 günlük) yurt aidatını ve yurt teminat bedeli toplam tutarını ilgili banka hesabına yatırılmalıdır. Bu ödeme ATM ya da banka şubesi üzerinden yapılmış ise dekont/makbuz çıktısının taratılmış hali ya da net bir şekilde okunacak çözünürlükte çekilmiş fotoğraf hali; havale/EFT yapılmış ise de elektronik dekont dosyası ilgili yurt müdürlüğünün e-posta adresine gönderilmelidir.

- 9 Eylül 2019 ve 20 Eylül 2019 tarihleri arasında aşağıda belirtilen 5 evrak Yurt Ofisi'ne elden teslim edilmelidir. Teslim edilmemesi halinde öğrencinin yurt ile ilişiği kesilecektir.

  1.  1 Adet sabıka kaydı
  2.  1 Adet nüfus cüzdanı fotokopisi
  3.  Sağlık raporu (Aile hekiminden alınmış belge de geçerlidir)
  4.  Anne ve babadan çalışmakta olanların çalıştığı kurumdan aldığı personel belgesi   ya da maaş bordrosu (Emekli ise e-devletten alınan emeklilik belgesi)
  5.  Yurt taahhütnamesi (taahhütname yurt ofisinde imzalanacaktır)

Gerekli Dokümanlar:
ÖDENMESİ GEREKEN ÜCRET TABLOSU
BANKA HESAP BİLGİLERİ
YURT MÜDÜRLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Yedek listede bulunan öğrencilerimizin şimdilik herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Yedek listeden ilk alım 9 Eylül 2019'da yapılacaktır. Yedek listedeki öğrencilerimizin yedek sıralarını www.yurtkayit.itu.edu.tr adresinden ya da İTÜ Portal hesaplarından takip etmeleri gerekmektedir. Sırasını kaçıran öğrencilerimize tekrardan yurt hakkı verilmesi gibi bir durum asla söz konusu değildir. Yedek listenin ilerleme hızıyla alakalı aşağıdaki tablodan çıkarımda bulunabilirsiniz.

YEDEK LİSTE İLERLEME VERİLERİ

 

İTÜ Yurtlar Ofisi
İTÜ AYAZAĞA KAMPÜSÜ REKTÖRLÜK EK BLOK GİRİŞ KAT
MASLAK / İSTANBUL