imkanlar
26
Ağu 2017
2017-2018 Dönemi Yurt Kayıt İşlemleri

Sevgili Öğrencilerimiz,
Yurt sonuçlarına www.yurtkayit.itu.edu.tr adresinden ya da www.portal.itu.edu.tr adresinden kullanıcı bilgilerinizi girerek ulaşabilirsiniz.

Asil olarak bir yurda yerleşmiş öğrencilerimizin yapması gereken işlemler şu şekildedir:

- 5 Eylül 2017 17.00'ye kadar 8 Eylül - 22 Eylül tarihleri arasında yurda girecek öğrencilerimiz için Eylül (20 günlük), Ekim (tam) ve yurt teminat bedeli toplam tutarı; 23 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında yurda girecek öğrencilerimiz için Eylül (7 günlük), Ekim (tam) ve yurt teminat bedeli toplam tutarı ilgili banka hesabına yatırılmalıdır. Bu ödeme ATM ya da banka şubesi üzerinden yapılmışsa dekont/makbuz çıktısının taratılmış hali ya da net bir şekilde okunacak çözünürlükte çekilmiş fotoğraf hali; havale/EFT yapılmış ise de elektronik dekont dosyası ilgili yurt müdürlüğünün e-posta adresine gönderilmelidir. 23 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında yurda girecek olup daha önce yapmış olduğumuz duyuruya istinaden Eylül ayı için 20 günlük ücret ödeyen öğrencilerimizin ödemiş oldukları 13 günlük fazla ücret Kasım ayı yurt ücretlerinden düşülecektir. Bununla ilgili şimdilik bir işlem yapmalarına gerek yoktur. İlerleyen günlerde duyurusu yapılacaktır.
*Ödenmesi gereken ücretin miktarı (2 ayrı sayfa) ve yurt müdürlüklerinin iletişim bilgilerine aşağıdaki dosyalardan ulaşabilirsiniz.

-11 Eylül 2017 ve 31 Ekim 2017 tarihleri arasında aşağıda belirtilen 6 evrak Yurt Ofisi'ne elden teslim edilmelidir.
  1.  1 Adet sabıka kaydı
  2.  1 Adet nüfus cüzdanı fotokopisi
  3.  Mikrofilm (akciğer) raporunun aslı
  4.  Sağlık raporu (Aile hekiminden alınmış belge de geçerlidir.)
  5.  Anne ve babanın çalıştığı kurumdan alınan personel belgesi ya da maaş bordrosu
  6.  Yurt taahhütnamesinin ıslak imzalı nüshası​ (taahhütnameyi aşağıdaki linkten  indirebilirsiniz.)

Gerekli Dökümanlar:
İTÜ Yeni Kayıt Yurt Fiyatları (2 Seçenekli)
İTÜ Yurtlar Banka Hesap Bilgileri
İTÜ Yurtlar İletişim Bilgileri
İTÜ Yurtlar Taahhütnamesi 2017-2018

Yedek listede bulunan öğrencilerimizin şimdilik herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. İlk yedek liste güncellemesi 7 Eylül tarihinde yapılacaktır. 


İTÜ Yurtlar Ofisi
İTÜ AYAZAĞA KAMPÜSÜ REKTÖRLÜK EK BLOK GİRİŞ KAT

MASLAK / İSTANBUL