Haz 2022
2022 YILI YAZ DÖNEMİ YURDA KAYIT BİLGİLERİ

1- İTÜ Öğrencileri 2021- 2022 yaz dönemi yurt başvuru taleplerini 06/Haziran/2022’den itibaren https://portal.itu.edu.tr/apps/yurt/basvuru/yurt_basvuru.aspx adresinden yapabilirsiniz. Eğitim-öğretim döneminde yurtta  konaklarken yaz öğretiminde yurtlara devam etmek isteyen öğrencilerimizin yaz dönemini seçerek yeniden başvuru yapmaları gerekmektedir.

2-   Yaz Dönemi kapsamında hizmet veren İTÜ Yurtlarında; 24 Haziran 2022 (saat 14:00 sonrası yurtlara giriş yapılabilir.) ile 31 Ağustos 2022 (saat 12:00’ e kadar yurtlardan çıkış yapılması gerekmektedir.) tarihleri arasında hizmet verecektir.

3-   İTÜ Yurtlarında konaklamayan İTÜ Öğrencileri; 04 Temmuz 2022 tarihi itibariyle yaz dönemi yurtlarına kabul edilebileceklerdir.

4-   Yaz okuluna devam ederek İTÜ Yurtlarında kalmak isteyen öğrencilerimizden, konakladıkları yurdun 2021-2022 döneminde geçerli olan aidat ücretleri üzerinden hesaplanan, konaklanan günlerin (7 günden kısa süreli konaklamalarda 7 günlük ücret talep edilir.) ücreti alınacaktır.

5-   Yaz okulu döneminde yurt bursları (%100, %50 ve Bağışçı bursları) geçerli değildir.

Yaz döneminde hizmet verecek olan yurtlarımız aşağıda listelenmiştir.

· Tuzla Binali Yıldırım Öğrenci Yurdu

· İMKB Yurdu (Vadi yurdu - Kız ve Erkek Öğrencileri )

· Prof.Dr. Ali İhsan ALDOĞAN Yurdu

· Gölet (Erkek Öğrenciler İçin) Öğrenci Yurdu