Ara 2016
Yurtlar Yedek Listesi Hakkında Duyuru 7 Kasım 2016

DUYURU - 07.11.2016

YEDEK LİSTEMİZ GÜNCELLENMİŞTİR.

Lütfen kaydınızı kontrol ediniz.

Sevgili Öğrencilerimiz;

Yerleştirmeler yapılırken yurt kontenjanları oranında tercihlerinize bağlı kalınmaya çalışılmıştır. Bu nedenle tercihleriniz arasında olmayan bir yurda yerleşmiş olabilirsiniz.

“Yedek Listeden Yurt kayıt hakkı” kazanan öğrencilerimizin, yurt teminat bedeli ile 1 aylık yurt ücretini, aşağıda belirtilen Yurt Banka hesap numaralarına; 09 Kasım 2016 saat:16:00’a kadar ödemeleri gerekmektedir.

* Ayrıca ödeme dekontlarının yurt müdürlüğüne faks ya da e-mail yolu ile gönderilmesi ve iletildikten sonra teyit alınması gerekmektedir. Ödeme Dekontlarınızı yurt ofisine değil, yurt müdürlüğüne iletmeniz ve teyit etmeniz gerekmektedir. Belirtilen zaman diliminde işlemlerini tamamlamayan öğrencilerimiz, yurt haklarından vazgeçmiş sayılacaktır.

* “Yedek Listede” yer alan öğrenciler, asil listede ilan edilene kadar herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir.