imkanlar
12
Ara 2016
İTÜ Yurtları Duyurusu 5 Eylül 2016

Duyuru (05.09.2016) Yedek Listemiz Güncellenmiştir.

Yerleştirmeler yapılırken yurt kontenjanları oranında öğrencilerin tercihlerine bağlı kalınmaya çalışılmıştır. Bu nedenle tercihleriniz arasında olmayan bir yurda yerleşmiş olabilirsiniz.
YEDEK Listeden Yurt kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin, yurt teminat bedeli ile 1,5 aylık yurt ücretini, aşağıda belirtilen Yurt Banka hesap numaralarına 06 Eylül 2016 saat :16:00’ya kadar ödemeleri gerekmektedir. Ayrıca ödeme dekontlarının yurt müdürlüğüne fax ya da e-mail yolu ile gönderilmesi ve iletildikten sonra teyit alınması gerekmektedir. Belirtilen zaman diliminde işlemlerini tamamlamayan öğrenciler, yurt haklarından vazgeçmiş sayılacaktır. YEDEK Listede yer alan öğrencilerin ASİL listede ilan edilene kadar herhangi bir ücret ödememeleri gerekmektedir.
Ödeme dekontu haricindeki diğer evrakların, eğitim-öğretim dönemi başında yurda yerleşirken İTÜ Rektörlüğü Yurtlar Ofisine teslim edilmesi gerekmektedir.

Yedek sırasında ismi bulunan öğrencilerimizin dikkatine!
Yedek sırasında ismi bulunan öğrencilerimizin yurt yerleştirme işlemleri belli periyotlarla online olarak güncellenmektedir. Geçmiş yıllardaki tecrübelerimize göre yedek listesinde bulunan öğrencilerimizin yurt yerleştirilmeleri ilk altı ay içerisinde tamamlanmaktadır.