Ara 2016
Çelikel Eğitim Vakfı Burs

Çelikel Eğitim Vakfı, bugünün kıvılcımlarını arıyor…
Başvurular, ÖSYM’nin yerleştirme sonuçlarını açıklamasını takiben başlayacak. Son başvuru tarihi ise, 31 Ağustos!

Çelikel Eğitim Vakfı, Alev Topları Programı ile, İstanbul’da lisans öğrenimlerine yeni başlayacak öğrencileri burs ve çeşitli kişisel, kültürel ve sosyal gelişim olanaklarıyla destekliyor. Programa başvuru yapabilmek için temel koşul, 2016 ÖSYS kontenjanları dâhilinde İstanbul’daki devlet üniversitelerinin lisans programlarına veya vakıf üniversitelerinin tam burslu lisans programlarına kayıt hakkı kazanmış olmak ve kaydını tamamlamak. Adayların sağlaması gereken diğer başvuru koşulları ise Vakfın internet sayfasında detaylı olarak yer almaktadır.
Alev Topları Programı’nı diğer burs programlarından ayıran en önemli özellik ise, sadece bir burs programı olmayışı. Program kapsamında, burslara ek olarak, kıvılcımlara kişisel, kültürel ve sosyal gelişim olanakları da sunuluyor. Kıvılcımlar, dört yıllık bir eğitim programı kapsamında gelişimleri için fırsat yakalıyor, kendilerine sunulan konser, tiyatro biletleri, Müze Kart Plus, İKSV Lale Kart abonelikleri ve hediye kitaplar ile de bir kıvılcım olmanın ayrıcalığını yaşıyor.
Alev Topları Programı’na başvurular hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız.